REGISTRUL AGRICOL din orașul FILIAȘI a fost completat în ultimii ani cu o mulțime de GREȘELI GRAMATICALE!... Pe care PRIMĂRIA a uitat să le corecteze!...

Așa cum se prevede în HG nr. 218/2015 privind registrul agricol pentru perioada 2015-2019, orice trimitere la forma registrului agricol se refera atât la cel pe suport de hârtie, cât și pe suport electronic, fapt pentru care s-a solicitat și s-a urgentat la autoritățile administrației publice locale completarea registrului agricol electronic, se subliniază în Raportul de evaluare a rezultatelor activităților desfășurate în anul 2017 al Prefecturii județului Dolj.
S-au constituit prin Ordinul Prefectului 45/17.02.2017 comisii mixte formate din reprezentanți ai Instituției Prefectului, ai Direcției pentru Agricultură, precum și ai Direcției Judeţene de Statistică Dolj care s-au deplasat în toate cele 111 unități administrativ-teritoriale si au verificat stadiul completării registrului agricol.
Au fost verificate mai multe aspecte.
Astfel, s-a realizat verificarea existenţei dispoziţiei de nominalizare a persoanei care are ca atribuţie de serviciu operarea în registrul agricol, conform art.8, alin.1) din Ord.734/2015, s-a găsit în 45,0% din totalul de 111 localităţi componente ale judeţului.
În mediul urban, doar în municipiul Băilesti si în orasul Segarcea a existat această dispoziţie, iar în mediul rural aceasta s-a regăsit în 48 de localităţi.
61 de localităţi nu au avut dispoziţia de nominalizare a persoanei care are ca atribuţie de serviciu operarea
în registrul agricol, această atribuţie regăsindu-se în fisa postului.

La verificarea modului de completarea a registrului agricol format fizic sub aspect gramatical, ortografic, ortoepic si al punctuaţiei, conform art.3, alin.2) din Ord.734/2015, s-a relevat că 73 de localităţi (65,8%) au respectat acest obiectiv, 15 localităţi (13,5%) nu au avut completate registrele agricole pe nici unul dintre anii 2015, 2016, 2017, iar 23 de localităţi au avut parţial completate registrele agricole sub aspectele de mai sus (20,7%).
Cele 15 localităţi care nu au respectat acest obiectiv sunt Craiova, Filiasi, Drăgotesti, Ghidici, Goiesti, Izvoare, Maglavit, Perisor, Pielesti, Predesti, Robănesti, Seaca de Pădure, Teslui, Ţuglui si Vela.

Postări populare de pe acest blog

BÂLTA, satul care la sfârșitul secolului 19 a avut 222 de familii și 760 de suflete. Școala era frecventată de 38 de băieți și 44 de fete...

Născut la FRATOȘTIȚA, muzica lui a ajuns pe coloana sonoră la două dintre CELE MAI VIZIONATE FILME ROMÂNEȘTI... VIDEO