NEWS / SCM Craiova se pregăteşte pentru turneul de la Filiaşi

SCM Craiova se pregateste pentru noul sezon competitional in Craiova. Handbalistele Craiovei au programate si cateva partide de verificare pe care le vor disputa in sala sporturilor din Filiasi, acolo unde vor evolua in acest an, informează www.sport365.ro.
Elevele lui Bogdan Burcea au strans randurile deja de doua saptamani, iar in aceasta perioada pe langa transferuri oficialii au mai stabilit si cateva meciuri de pregatire.
In intervalul 11-13 august, SCM Craiova va infrunta formatiile Rulmentul Brasov, Otelul Galati si campioana Serbiei, RK Zajecar, echipa care va participa la tururile preliminare pentru accedere in grupele Ligii Campionilor.
Turneul amical se va desfasura la Filiasi, acolo unde SCM va evolua in sezonul viitor la meciurile de pe teren propriu.
In prezent lotul craiovean este alcatuit din Maria Vlasceanu si Florina Serban (portari), Mihaela Briscan, Alexandra Gogorita, Ana Ion, Irina Lazarin, Andreea Mitran, Diana Patru, Mihaela Patuleanu, Elena Nicu, Nicoleta Tita, Elena Cristina Florica, Andreea Ianasi si Ana Apipie, jucatoare de camp.

Postări populare de pe acest blog

BÂLTA, satul care la sfârșitul secolului 19 a avut 222 de familii și 760 de suflete. Școala era frecventată de 38 de băieți și 44 de fete...

Născut la FRATOȘTIȚA, muzica lui a ajuns pe coloana sonoră la două dintre CELE MAI VIZIONATE FILME ROMÂNEȘTI... VIDEO