NEWS / Înjunghiată mortal de fostul iubit

Fiul şefului de post din comuna Butoieşti, judeţul Mehedinţi, şi-a înjunghiat cu un cuţit, în noaptea de joi spre vineri, fosta iubită. Alina Elena Cojocaru, de numai 19 ani, a decedat la scurt timp în Spitalul din Filiaşi, judeţul Dolj, informează Gazeta de Sud

Agresorul a aşteptat să vină noaptea şi a pândit-o pe fosta lui prietenă la poarta casei unde aceasta locuia cu părinţii. Când Alina a vrut să plece de acasă, băiatul poliţistului s-a năpustit cu cuţitul asupra fetei şi a înjunghiat-o de patru ori în spate.
„A aşteptat-o la poartă să o omoare. El plănuise de mult să facă aşa ceva. Acum un an jumătate a mai bătut-o o dată. A intrat peste ea în curte. Am fost la tatăl agresorului, şeful de post de aici, şi i-am spus, dar nu a luat nici o măsură. Acum cine îmi aduce fata înapoi? A omorât-o cu patru lovituri de cuţit“, a spus Constantin Cojocaru, tatăl fetei.
„Nepoata mea a stat cu el mai mult timp şi de când acesta a început să se poarte urât cu ea s-au despărţit. Băiatul a ameninţat-o de mai multe ori că o omoară şi acum s-a întâmplat. Numai ce fusese să îşi ia diploma de bacalaureat şi se pregătea de facultate. A aşteptat-o la poartă şi a înjunghiat-o cu cuţitul“, a povestit bunica fetei.
Criminalul a fugit de la locul faptei cu maşina personală, dar poliţia a reuşit să-l prindă în satul Hinova, unde încerca să se ascundă.
„În urma altercaţiei, tânăra a fost înjunghiată de fiul unui coleg de-al nostru şi a fost transportată la Spitalul din Filiaşi, unde ulterior a decedat. Agresorul a părăsit locul faptei, însă echipa coordonată de procurorul criminalist a reuşit să îl prindă pe raza comunei Hinova, unde şi-a abandonat maşina şi s-a ascuns în pădure. În continuare se fac cercetări“, a declarat comisarul-şef Paul Medinceanu din cadrul IPJ Mehedinţi.

Postări populare de pe acest blog

BÂLTA, satul care la sfârșitul secolului 19 a avut 222 de familii și 760 de suflete. Școala era frecventată de 38 de băieți și 44 de fete...

Născut la FRATOȘTIȚA, muzica lui a ajuns pe coloana sonoră la două dintre CELE MAI VIZIONATE FILME ROMÂNEȘTI... VIDEO