NEWS / Scandalagiu ajuns după gratii

Un barbat din comuna doljeana Bradesti a ajuns in spatele gratiilor dupa ce a facut scandal intr-un bar, informează Gazeta de Sud.
Duminica seara, putin dupa ora 22.00, politistii din Bradesti au fost sesizati ca intr-un local din comuna a avut loc un conflict intre doi clienti - Ion Cioroianu, de 22 de ani, si Marian Trusca, de 34 de ani, ambii din localitate. In urma cercetarilor, oamenii legii au stabilit ca Trusca, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, l-a injurat si amenintat cu un cutit pe Cioroianu, sub privirile speriate ale celorlalti clienti. Mai mult chiar, Trusca a sarit la un moment dat cu cutitul asupra adversarului sau, reusind sa-l taie in zona antebratului stang.
Ferindu-se la timp, victima s-a ales, din fericire, doar cu o rana usoara. Agresorului i-a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de lovire, amenintare, ultraj contra bunelor moravuri si distrugere. El a fost retinut de politisti, iar luni a primit din partea judecatorilor din Filiasi un mandat de arestare preventiva pentru 20 de zile.

Postări populare de pe acest blog

BÂLTA, satul care la sfârșitul secolului 19 a avut 222 de familii și 760 de suflete. Școala era frecventată de 38 de băieți și 44 de fete...

Născut la FRATOȘTIȚA, muzica lui a ajuns pe coloana sonoră la două dintre CELE MAI VIZIONATE FILME ROMÂNEȘTI... VIDEO