NEWS / Accident cu cinci victime în Răcarii de Sus

Un grav accident de circulaţie a avut loc sâmbătă după-amiază pe Drumul European Craiova - Filiaşi, cinci persoane fiind rănite după ce şoferul unui autoturism a încercat să întoarcă maşina fără a se asigura că din spate venea un alt autovehicul, care l-a lovit în plin, informează Ediţie Specială.
Accidentul s-a produs sâmbătă după-amiază, în jurul orei 15.30, pe Drumul European Craiova - Filiaşi, în dreptul localităţii Răcarii de Sus.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie a Judeţului (IPJ) Dolj, agent Amelia Căprărin, şoferul unui volkswagen golf, Ion Ilinca (24 de ani), din Filiaşi, nu s-a asigurat când a încercat să întoarcă, astfel că a fost izbit de un Cielo ce venea din spate, condus de Dragoş Onescu (24 de ani), din Craiova.
 “Cele două autoturisme se deplasau în aceeaşi direcţie de mers, când s-a produs accidentul pe Drumul European 70 Craiova - Filiaşi. Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat agent Amelia Căprărin, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.
Patru dintre victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, iar una a refuzat să fie dusă la spital, având răni uşoare.
 “În cauză, s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi prezentate la Parchet pentru a se face propunerile de arestare corespunzătoare”, a adăugat agent Amelia Căprărin.

Postări populare de pe acest blog

BÂLTA, satul care la sfârșitul secolului 19 a avut 222 de familii și 760 de suflete. Școala era frecventată de 38 de băieți și 44 de fete...

Născut la FRATOȘTIȚA, muzica lui a ajuns pe coloana sonoră la două dintre CELE MAI VIZIONATE FILME ROMÂNEȘTI... VIDEO