CONSILIUL LOCAL FILIAȘI va cheltui 6.649.456 lei... pentru a moderniza INFRASTRUCTURA RUTIERĂ cu 18.178.457 lei. Dar a uitat jumătatea importantă a HOTĂRÂRII!...

Consiliul Local al orașului Filiași a aprobat, recent, înscrierea orașului Filiași în Programul Național de Dezvoltare Locală cu obiectivul Modernizarea infrastructurii rutiere în orașul Filiași, județul DOlj.
Și a luat și o hotărâre, cea cu numărul 156 din 2017.


Astfel, CLF a aprobat documentația tehnico-economică, Faza D.A.L.I. - se zice în HCL nr.156, cu o valoare totală a investiției de 18.178.457 lei, inclusiv TVA, din care C+M 16.779.252 lei, conform proiectului întocmit de S.C. Robricons S.R.L. Craiova.

S-a aprobat finanțarea(cofinanțarea) din Bugetul Local de Venituri și Cheltuieli în sumă de 6.649.456 lei, reprezentând categoriile de cheltuieli ce revin orașului Filiași pentru înscrierea în P.N.D.L.
Ce e interesant este faptul că deși în hotărâre se spune negru pe alb că proiectul întocmit de S.C. Robricons S.R.L. Craiova ”face parte integrantă din prezenta hotărâre”, în HCL nr.156 publicată pe site-ul Primăriei Filiași s-a omis și publicarea proiectului.

Și uite așa, o veste bună pentru filișeni se transformă într-o formă de a dezinforma cetățeanul.
Poate fi vorba doar de amatorism, este adevărat, dar e greu de crezut pentru o societate românească precum cea în care trăim.
Dar când publici trunchiat o Hotărâre de Consiliu Local, ori nu-ți pasă, ori nu vrei să se știe...

Postări populare de pe acest blog

BÂLTA, satul care la sfârșitul secolului 19 a avut 222 de familii și 760 de suflete. Școala era frecventată de 38 de băieți și 44 de fete...

Născut la FRATOȘTIȚA, muzica lui a ajuns pe coloana sonoră la două dintre CELE MAI VIZIONATE FILME ROMÂNEȘTI... VIDEO