SPITALUL JUDEȚEAN din CRAIOVA, LIDER în TOPUL RUȘINII din ROMÂNIA, cele mai mari spitale pentru care părerea şi satisfacţia pacienților nu contează!...

Observatorul Român de Sănătate a realizat topul ruşinii - cele mai mari spitale pentru care părerea şi satisfacţia pacienților nu contează (zero chestionare completate într-un an).
Într-o epocă în care toți responsabilii din sistemul medical românesc clamează că pun "pacientul în centrul sistemului", dezinteresul față de satisfacția pacienților arată în cel mai bun caz neglijență managerială şi, în cel mai rău caz, ipocrizie.
1. Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova
2. Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca Bucureşti
3. Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu
4. Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău
5. Spitalul Judeţean Tulcea
6. Spitalul Municipal de Urgenţă Roman
7. Spitalul Clinic CF Nr. 2 Bucureşti
8. Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei
9. Spitalul Clinic de Recuperare Iaşi
10. Spitalul Clinic CF Cluj-Napoca

Cele mai mari spitale din România cu 0 chestionare completate în perioada decembrie 2016 – ianuarie 2018.

Este îngrijorător de mic numărul de spitale care introduc datele de contact ale pacienţilor în platforma electronică a CNAS pentru ca pacienţii să primească prin SMS chestionarul de satisfacţie.
21% din unităţile sanitare nu au introdus în sistem nici măcar un pacient, iar 82% au introdus datele de contact pentru mai puţin de 5% dintre pacienţii externați.

Postări populare de pe acest blog

BÂLTA, satul care la sfârșitul secolului 19 a avut 222 de familii și 760 de suflete. Școala era frecventată de 38 de băieți și 44 de fete...

Născut la FRATOȘTIȚA, muzica lui a ajuns pe coloana sonoră la două dintre CELE MAI VIZIONATE FILME ROMÂNEȘTI... VIDEO