Ce SALARII au angajații de la PRIMĂRIA orașului FILIAȘI?...

Consiliul Local Filiași a votat, pentru cine nu știe, la sfârșitul lunii iulie 2017, pentru stabilirea salariilor de bază și coeficienților de ierarhizare a funcțiilor publice și contractuale din aparatul de specialitate al Primarului orașului Filiași și serviciile publice fără personalitate juridică din subordinea Consiliului Local Filiași, stabilite conform Legii-cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalui plătit din fonduri publice.
Salariile recalculate s-au pus în aplicare începând cu 1 iulie 2017.
Evident, funcționarii publici și personalul contractual beneficiază pe lângă salariul de bază și de alte drepturi de natură salarială.
În condițiile și limitele prevăzute în actele normative, dacă există vreo îndoială...

Salariile de bază pentru funcțiile de conducere cuprind sporul de vechime în muncă la nivel maxim, se spune în HCLF.
Personalul care exercită activitate de control financiar preventiv beneficiază de o majorare a salariului de bază cu 10%.
Pentru condiții vătămătoare sau periculoase, personalul din aparatul de specialitate al primarului orașului Filiași poate beneficia, după caz, de un spor de până la 15% din salariul de bază.

Între timp, salariile în administrația locală au crescut din nou, începând cu luna ianuarie 2018, după ce salariul minim brut pe țară garantat a crescut la 1900 lei.
Astfel, salariul de bază rezultă prin înmulțirea coeficienților din ANEXELE de mai jos cu salariul minim brut pe țară garantat în plată și s-a modificat corespunzător acestuia...

Postări populare de pe acest blog

BÂLTA, satul care la sfârșitul secolului 19 a avut 222 de familii și 760 de suflete. Școala era frecventată de 38 de băieți și 44 de fete...

Născut la FRATOȘTIȚA, muzica lui a ajuns pe coloana sonoră la două dintre CELE MAI VIZIONATE FILME ROMÂNEȘTI... VIDEO