NEWS / Un tir bulgar de carne s-a oprit intr-un stalp


Un grav accident de circulaţie s-a produs în această dimineaţă, în afara oraşului Filiaşi, în urma căruia doi cetăţeni bulgari au murit, informeaza ADS.
Tragedia a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 7.30, în afara oraşului Filiaşi.
Oamenii legii spun că şoferul unui tir, un cetăţean bulgar în vârstă de 22 de ani, şi persoana care se afla în dreapta, tot un cetăţean bulgar, în vârstă de 41 de ani, au decedat.
 "Accidentul de circulaţie a avut loc în această dimineaţă, pe tronsonul de drum dintre Filiaşi către Strehaia. Tirul a intrat pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un stâlp. Din primele cercetări, se pare că accidentul s-a produs pe fondul oboselii conducătorului auto”,  a declarat agent Amelia Căprăron, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj. Agentul Căprărin a precizat că tirul era încărcat cu carne.
"Am fost solicitaţi să intervenim cu echipajele SMURD şi Descarcerare pentru descarcerarea conducătorului auto. Au fost solicitate autorităţilor locale o macara şi o volă, în acest scop", a declarat Florin Cocoşilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj. Când medicii au ajuns la locul accidentului, şoferul tirului era mort. 

Postări populare de pe acest blog

BÂLTA, satul care la sfârșitul secolului 19 a avut 222 de familii și 760 de suflete. Școala era frecventată de 38 de băieți și 44 de fete...

Născut la FRATOȘTIȚA, muzica lui a ajuns pe coloana sonoră la două dintre CELE MAI VIZIONATE FILME ROMÂNEȘTI... VIDEO