NEWS / Accident mortal la Tantareni


O bătrână de 79 de ani din Filiasi şi-a găsit sfârşitul sub roţile unui autoturism, la Tantareni. 
Accidentul a avut loc vineri, primele cercetări arătând că vinovată de această tragedie este chiar victima, aceasta traversând printr-un loc nepermis.
Conducătorul autovehiculului, un tânăr de 21 de ani din Craiova, nu a mai putut evita impactul şi a accidentat-o mortal pe bătrâna de 79 de ani, care a încercat să traverseze drumul printr-un loc nesemnalizat şi fără să se asigure. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţişti ai Serviciului Rutier Gorj s-a constatat că victima, C.C., din oraşul Filiaşi, Judeţul Dolj, s-a angajat în traversarea drumului, printr-un loc nemarcat, fără să se asigure corespunzător. În aceste împrejurări, a fost accidentată de autoturismul condus de către G.F.A., de 21 ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, care se deplasa din direcţia Filiaşi spre Târgu-Jiu. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. Poliţiştii au înregistrat în acest caz un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.


Postări populare de pe acest blog

BÂLTA, satul care la sfârșitul secolului 19 a avut 222 de familii și 760 de suflete. Școala era frecventată de 38 de băieți și 44 de fete...

Născut la FRATOȘTIȚA, muzica lui a ajuns pe coloana sonoră la două dintre CELE MAI VIZIONATE FILME ROMÂNEȘTI... VIDEO