NEWS / Corona Braşov a câştigat turneul de handbal de la Filiaşi


După ce a câştigat turneul amical de handbal feminin, dotat cu ,,Cupa Municipiului Bacău”, Corona Braşov a repetat performanţa şi la ,,Cupa Doljului”, impunându-se, de o manieră categorică, în turneul organizat la Filiaşi, de SCM Craiova.
Echipa braşoveană a trecut în prima partidă de o echipă ,,europeană”, campioana Serbiei, Zajecar, în poarta căreia a fost prezentă Tereza Tamaş, care a limitat proporţiile scorului.   Corona Braşov a câştigat cu 24-23 (10-9), un meci cu un adversar mult peste majoritatea echipelor din Liga Naţională din România. După această victorie, au urmat alte două succese : 30-23 (15-9), cu SCM Craiova şi 34-28 (13-14), cu Oţelul Galaţi.
În acest turneu, antrenorii nu au contat pe Adriana Tudorache, încă accidentată, iar Diana Constantinescu, aflată în refacere,  a fost folosită foarte puţin.
Până acum, echipa braşoveană a bifat opt victorii, din tot atâtea meciuri amicale, disputate în perioada precompetiţională.
Antrenoarea principală Mariana Târcă ne-a declarat : ,,A fost un turneu foarte util, în care am verificat toate jucătoarele . Mă bucur că echipa a  demonstrat o atutudine faţă de joc şi un comportament pozitiv. Echipa creşte cu fiecare joc pe care îl dispută şi avem speranţe să rezolvăm în timp toate problemele, legate de relaţiile de joc şi de omogenizare.”

Postări populare de pe acest blog

BÂLTA, satul care la sfârșitul secolului 19 a avut 222 de familii și 760 de suflete. Școala era frecventată de 38 de băieți și 44 de fete...

Născut la FRATOȘTIȚA, muzica lui a ajuns pe coloana sonoră la două dintre CELE MAI VIZIONATE FILME ROMÂNEȘTI... VIDEO